Recerca

2014-16 — Investigació Futuros cotidianos: vidas urbanas en tiempos de austeridad y cambio (projecte I+D Excelencia del Ministerio de Ciencia e Innovación; investigadora principal: Natàlia Cantó i Ramon Ribera: CSO2013-48232-P; Suprobrama de Generación de conocimiento).

2010-13 — Investigació Las formas de compromiso de pareja y la expresión de las emociones en la era de la comunicación electrónica (projecte I+D del Ministerio de Ciencia e Innovación; investigadora principal: Natàlia Cantó: CSO2010-16502; subprograma SOCI).

2010-11 — Investigació Socializació familiar en noves tecnologies en el marc de la Residència a l’Interneet Inderdisciplinary Institute de la UOC durant el curs 2010-11.

2010-11 — Investigació Gust musical i noves tecnologies, en el marc de la Residència a l’Interneet Inderdisciplinary Institute de la UOC durant el curs 2010-11.

2008-2009 — Recerca Llengua i joves, finançat per la Secretaria de Política Lingüística. Generalitat de Catalunya i l’Observatori Català de la Joventut, de la Generalitat de Catalunya. 53.408. (Investigador responsable: Joan Pujolar).

2008 — Recerca Joves, violència, Internet i mòbils: normativització de la vida corrent lligada a l’enregistrament i difusió digital de vídeos amb pràctiques agressives, finançada per l’Observatori Català de la Joventut.

2006-2007 — Recerca Veure i ser vist. Vídeo i televisió a Internet, dirigida per Francesc Núñez en el marc del grup de Recerca KEC, finançada per l’insititut de recerca de la UOC IN3.

2006 —  Recerca sobre Hip hop a Catalunya, dintre del projecte Shakespeare a ritme de hip-hop, dirigit per Moisés Maicas i finançat per l’Entitat Autònoma de Difusió Cultural (títol projecte: “Espectacle que apropi els joves a les arts escèniques”; número expedient 336 / 2006).

2003-2004 — Recerca sobre el consum cultural a Catalunya a partir de l’Enquesta de Consum Cultural de la Generalitat de Catalunya (Secretaria General de Joventut)

2001-2002 — Recerca sobre la joventut de Sant Cugat del Vallès, per a l’elaboració del Pla Local de Joventut de l’Ajuntament.

2000-2001 — Recerca sobre Joventut i lleure al Casc Antic de Barcelona al Consorci Institut Infància i Món Urbà.

2000-2001 — Informe Infància (bloc Consum Cultural) del Consorci Institut Infància i Món Urbà.

1999-2007 — Recerca sobre la relació entre les geografies culturals produïdes a través del gust musical juvenil i l’estructura social (Birmingham i Barcelona; resultat: Tesi doctoral Taste in Music as a Cultural Production. Young people, musical geographies and the imbrication of social hierarchies in Birmingham and Barcelona). Ajut de les Beques Batista i Roca de la Generalitat per al treball de camp a Birmingham, i de la beques complement i salari per a tesis doctorals de la Fundació Jaume Bofill per al treball de camp i la finalització a Barcelona.

1999-2001 — Recerca sobre la Identitat europea entre els joves, finançada per la UE i dirigida por Jean-Charles Lagree. Young people and Europe. Attitudes towards Europe and European identity – DG XXII (n° 1999, oct. 2001).

1998 — Recerca teòrica i bibliogràfica sobre el gènere i la cultura juvenil (treball de recerca per al títol de Magister).

1998 — Col·laboració en la recerca sobre masculinitat emmarcada en el Projecte Arianne dut a terme per l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona.

1996 — Recerca sobre la relació entre el gust juvenil i la posició a l’estructura social dels estudiants de secundària de Terrassa, finançada per la Fundació Jaume Bofill.

1995 — Recerca sobre el gust dels joves en la decoració de les carpetes a una escola d”EGB de Barcelona, en el marc de la Llicenciatura en Sociologia.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s